Vind een leerbedrijf

Vind een leerbedrijf

 

Je wilt gaan werken en leren in de carrosseriebouw. Een groot aantal carrosseriebouwbedrijven is erkend als leerbedrijf. Deze bedrijven zijn in de zoekmodule hieronder te vinden.

Op www.leerbanenmarkt.nl en www.stagemarkt.nl onder ‘carrosseriebouwer’ zijn de erkende leerbedrijven in de carrosseriebouw te vinden die een actuele vacature gemeld hebben. Ook als bij het bedrijf geen actuele vacature vermeld staat is het toch aan te raden contact op te nemen. Goede kans dat dit bedrijf toch graag het gesprek met je wil aan gaan!

 

Kennismakingsbezoek / Snuffelstage

Zit je al op het vmbo of ander voortgezet onderwijs en wil je kennismaken met de branche en het vak carrosseriebouwer? Dan kun je een kennismakingsbezoekje aanvragen of een korte snuffelstage lopen.

Een snuffelstage wordt aangeboden door de leerbedrijven. Je kunt zelf de snuffelstage regelen via de contactgegevens van het bedrijf die hieronder te vinden zijn in de zoekmodule. Of stuur via je docent/decaan een e-mail aan Jasper Burgers, j.burgers@raivereniging.nl met het verzoek voor een snuffelstage met de naam van het bedrijf waar je wilt stagelopen of je woonplaats. Wij  zoeken dan een stageplek zo dicht mogelijk in de buurt.